Thuis

Jinan Weili Machine Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3

Jinan Weili Machine Co., Ltd.

 

 

 

De Machineco. van Jinanweili, Ltd is het aantal van van het Glasmachines van China het Materiaalcomité en het Nationale Geïsoleerde comopany Glas Committee.The is in de dienst van van het bouwglas en de glas-gebruik industrieën. Het specialiseert zich in geïsoleerde glas producton lijn die in energie - besparingsdeur -deur-windoe en gordijngevel, en glas deeep-verwerkt materiaal wordt gebruikt. Houdend het concept „Specialisatie, Deskundigheid, High-end en Bovenkant „, heeft Weili snel in één van de leiders in de de machines van de glasverwerking groeien productiezaken. Wij enaging nu in het creëren van een resoectable merk in de world'glassindustrie. Constant makend innovatie, die in het overwinnen van high-end technische diffculty absorberen, bevorderend het de industrieniveau, die China maken rijpe hoogte - machines van het kwaliteits zijn de isolerende glas widly toegelaten door internationale klant, het de opdracht van Weili-mensen.

 

Aangezien het bedrijf vestigde, houdt het het concept innovatie met technologie, sincer dienst, die eerlijk de zijn en betrouwbaar, veroorzaakte het grote hoeveelheden het prima geïsoleerde materiaal van de glasverwerking. De producten verkopen goed in binnen- en buitenland, en wat werden uitgevoerd naar de landen in Europa, wordt de Machine van Afrika, van het Midden-Oosten en van Zuid-Azige. Weili wijd goedgekeurd door klanten van huis en in het buitenland.

 

Ons bedrijf wordt geregistreerd voor het uitvoeren van en het invoeren van zaken. Onze producten zijn goedgekeurd Ce.

 

 


 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : WEILI&WGM

Aantal werknemers : 101~200

Jaarlijkse omzet : 5000000-5900000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

 

1. In Mei 2008, ontwikkelde het bedrijf met succes de lopende band van de het glassnijdenmachine van WL3826 automatische, die het eerste bedrijf in de isolerende industrie van het glasmateriaal om automatische glassnijdenmachine te produceren worden.

 

2. In Maart 2008, ontwikkelde het bedrijf en veroorzaakte met succes de hoogwaardige verticale automatische holle het glas vlakke dringende productielijn van LBW1800PB, die het hiaat in de industrie vulde.

 

3. In Augustus 2008, werd de automatische laadmachine van WL3826 met succes ontwikkeld, wordend de eerste onderneming in de isolerende industrie van het glasmateriaal om de machines van de glasfilm te produceren.

 

4. In Maart 2009, ontwikkelden wij en vaardigden met succes een multifunctionele het draaien lijst uit, en voerden één orde naar 18 halfautomatische snijmachines, 18 het draaien lijsten en 10 butyl extrudermachines in uit het UK.

 

5. In April 2009, ontwikkelde het bedrijf en veroorzaakte met succes de meest geavanceerde, mooiste en hoogwaardige verticale automatische isolerende het glas vlakke dringende productielijn van LBZ2200PC/2500PC in de massaproduktieindustrie (de achterplaat wordt gemaakt van roestvrij staal, en groot en de reepjes heeft CNC automatische verrichting)

 

6. In de massaproduktie van Juni 2009 en verkoop van de industrie van de vierde generatie van butyl extrudermachine - DJT04H butyl extrudermachine.

 

7. In Maart 2010, ontwikkelde het bedrijf met succes een verticale automatische machine van de deklaagschrapping om de integratie van de met een laag bedekte film van de glasschrapping en internationale normen te bereiken.

 

8. In April 2010, ontwikkelde het bedrijf met succes de meest geavanceerde internationale deklaagmachine-DJT05H butyl extrudermachine


9. Vanaf Juni aan Augustus 2010, is het glas van LBZ2000PC \ LBZ2200PC \ LBZ2500PC van het bedrijf verticale automatische isolerende de vlakke dringende productielijn aan een hoge normproduct, dat laag-e het \ met een laag bedekte isolerende materiaal van het glas holle glas kan echt verwerken, makend Van de bedrijfs gordijngevelverwerking gebruik werd bevorderd meer verzekerd.

 

10. In Maart 2011, begon het bedrijf om de automatische verzegelende lijn te ontwikkelen voor het isoleren van glas.

 

11. In Mei 2011, ontwikkelde het bedrijf met succes de meest geavanceerde isolerende glas automatische verzegelende lijn in de industrie en de proefproductie.

 

12. In Augustus 2011, werd de eerste isolerende het glas automatische verzegelende lijn op industriële schaal van WL2500 verkocht en werd verkocht om de binnenlandse high-end markt te vullen.

 

13. In September 2011, werd de laag-e \ met een laag bedekte isolerende glas automatische die productielijn onafhankelijk door het bedrijf wordt veroorzaakt met succes verbonden, dat automatische filmverwijdering, het automatische holle en automatische verzegelen kan realiseren.

 

14. In Maart 2012, werd de automatische het glassnijdenmachine van WL3826 bevorderd aan de Italiaanse snijmachinereeks, die met internationale normen overeenstemde.

 

15. In April 2012, werd de isolerende glas automatische verzegelende lijn gezet in massaproduktie, die de vraag van de high-end markt van de isolerende glasindustrie tevredenstelde.

 

16. De meest praktische het isoleren glas het leegmaken machineontwikkeling in April 2013

 

17. In April 2014, ontwikkelde het bedrijf met succes de meest geavanceerde productielijn van het in-paneel automatische opblaasbare holle glas in China die, die aan de productiebehoeften van internationale klanten voldoen, en meer dan 90% van inflatie in 3 seconden voltooien.

 

18. In April 2015, werd de meest praktische glaslaadmachine met succes ontwikkeld, die zeer de productieefficiency van klanten verbeterde en loonkosten bespaarde.

bedrijfsdiensten

Pre-Sale de dienst:

 

* Onderzoek en het raadplegen steun.

* Het bezoeken van onze fabriek.

* De beroeps past aan

Verstrek fabriekslay-out vooraf volgens uw fabrieksgrootte

* Verstrek Engelse Versie van Installatie/Verrichtings/de Dienst/Onderhoudshandboek.

De naverkoopdienst:

* Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee.

* Onlineondersteuning 

* Videotechnische ondersteuning

* Gebiedsonderhoud en de reparatiedienst

* En gebiedsinstallatie die opdragen opleiden 

Bedrijfteam

1. Wij verlenen de video online dienst en konden onze ingenieur toewijzen om de opleiding van de huis-aan-huisdienst te voorzien

2. Wij opstellingsonafhankelijke na verkoop afd. om de dienst aan onze cliënten binnen 24 uren op tijd te verlenen elke dag.

 

CONTACT

Adres: 1-1407 Meilin-Herenhuisno.48-15 Wuyingshan Middenweg Tianqiao Distric, Jinan

Factory Adres:Industrieel het Noordengebied Huaiyin Distric, Jinan van No.1xiaotun